Menu
Log in

Belgian Society of Internal Medicine

aims to foster the development, dissemination, research and education of internal medicine in Belgium.

Medisch coördinator Acute opname afdeling - UZ Gent

18 Feb 2024 14:12 | Anonymous member (Administrator)

Medisch coördinator Acute opname afdeling - UZ Gent

In het UZ Gent kom je terecht in een innovatieve omgeving die oog heeft voor je talent en je uitdaagt om te groeien. Dankzij het engagement van alle collega’s voor patiënten, opleidingen en wetenschappelijk onderzoek, is het UZ Gent een baken van zorg.  Maak jij binnenkort mee het verschil? 

Ga voor een uitdagende job als voltijds kliniekarts (contractueel), kliniekarts-expert I of kliniekarts-expert II (statutair) voor de Acute opname afdeling binnen de dienst Algemene inwendige ziekten, van de sector Metabole en Cardiovasculaire Aandoeningen.

Functieomschrijving

Als medisch coördinator van de Acute Opname Afdeling (AOA) vervul je een sleutelrol bij het leiden van onze inspanningen om diagnostiek en behandeling bij acute opnames te versnellen en de doorstroming naar het beddenhuis te optimaliseren. Je staat in voor de medische coördinatie van de AOA en bewerkstelligt de connectie tussen de AOA, de spoedopname en de andere disciplines. Daarnaast neem je ook beurtelings de rol van AOA supervisor op, dit in afwisseling met het staflid AOA. Als medisch coördinator ben je generalistisch opgeleid, heb je ervaring met acute situaties en beschik je over sterke management vaardigheden.

De Acute Opname Afdeling (AOA) vormt een cruciale schakel tussen de spoedgevallen en het beddenhuis van ons ziekenhuis. Onze belangrijkste missie is het verminderen van wachttijden en het verhogen van de kwaliteit van patiëntenzorg. Op de AOA waarborgen we een vlotte toegang tot geavanceerde medische diagnostiek en behandeling door middel van doeltreffende centralisatie. In nauwe samenwerking met verschillende internistische afdelingen en paramedici streven we naar hoogwaardige en geïntegreerde zorg.

In ons multidisciplinair AOA-team, bestaande uit gespecialiseerde artsen, verpleegkundigen en ondersteunend personeel, staat de toewijding aan uitmuntende zorg centraal. Ons streven naar hoogwaardige, patiëntgerichte zorg omvat niet alleen de fysieke, maar ook emotionele behoeften van onze patiënten. Daarnaast biedt onze afdeling mogelijkheden om je verder academisch te ontwikkelen, te trainen in acute geneeskunde en patiëntenzorg, en managementervaring op te doen.

Meer info

PRESIDENT


S. Callens, MD
UZ Gent
Belgium

SECRETARYP. Lacor, MD
General Internal Medicine
UZ Brussels
Belgium

TREASURER


H. Yildiz, MD
UCL
Belgium

VICE PRESIDENT


F. Vandergheynst, MD
Erasme Hospital
Brussels
Belgium
Powered by Wild Apricot Membership Software